Where lifestyle meets finance
Valentijn Tips Liset
Besparen | Valentijnsdag

10 tips voor een budgetvriendelijke Valentijnsdag

Je lief verrassen is natuurlijk het allerleukste dat er is! En wist je dat het helemaal niet duur hoeft te zijn? Het gaat immers om het idee en dat je hiermee laat zien dat je van iemand houdt en hem of haar waardeert om wie hij of zij is. Wij geven je een aantal tips voor een budgetvriendelijke Valentijnsdag, lees snel verder!

Tips voor een budgetvriendelijke Valentijnsdag

Maak een fotoboek 

Foto’s blijven vaak onaangeroerd op de camera roll van je telefoon staan. Je deelt ze via Instagram heel misschien nog met de rest van de wereld, maar daarna is het gedaan met de foto’s. Verzamel daarom jullie leukste kiekjes en maak er een mooi boekje van.

Koop een fles van jullie favoriete wijn 

Misschien hebben jullie wel een bepaalde wijn die jullie graag samen drinken, of een bepaalde fles die herinneringen bij jullie oproept. Koop deze fles, samen met wat borrelhapjes, en genieten maar!

Schrijf een gedicht 

En nee, een gedicht hoeft heus niet zoetsappig of uber-romantisch te zijn. Beschrijf hierin met humor wat je leuk, of juist niet leuk, aan hem of haar vindt en geef er een grappige draai aan.

Bak een taart 

Liefde gaat echt door de maag! Dus duik de keuken in, bak een heerlijke taart en opeten maar. En ja, koekjes vallen ook in deze categorie en zijn zeker toegestaan.

Maak een 3-gangen diner 

Om nog even in de food-hoek te blijven: kook een 3-gangen diner. Een mooie gelegenheid om nieuwe gerechten uit te proberen. En wordt er een koude Valentijnsdag voorspeld? Ga dan voor een stoofpotje. Dit winterse gerecht doet het altijd goed. 

Bezoek een stad 

Erg voor de hand liggend maar daarom niet minder leuk: bezoek samen een stad, dwaal er lekker rond en ga af een toe een cafeetje in om samen iets te drinken of bezoek een museum. Quality time met elkaar is tenslotte ook een cadeautje. 

Hebben jullie kinderen? Laat hen ook wat geven! 

Niets is leuker voor een ouder dan het krijgen van een tekening van je kroost. Betrek je kindje(s) bij Valentijnsdag, vertel over de liefde en laat hem of haar iets moois maken en geven. 

Ga naar het bos of het strand 

Een wandeling maken door het bos of over het strand is altijd goed én kan ook nog eens heel romantisch zijn. Plof neer bij een leuke strandtent of boshut en bestel warme chocolademelk met slagroom. Heel veel slagroom…

Hoera, ons boek 'De Financiele Detox' ligt nu in de winkels. Bestel jouw exemplaar via bol.com!

Reageer