Where lifestyle meets finance
Sinterklaascadeaus 2
Sinterklaas | besparen | tips

De leukste Sinterklaascadeaus voor mannen onder de €15,-

Sinterklaas is één groot kinderfeest, maar zeg nou zelf: ook de lieve papa's, opa's en ooms mogen op 5 december niet vergeten worden, toch? En nee, je hoeft hier echt niet meteen de hoofdprijs voor te betalen. Deze toffe cadeaus shop je voor minder dan €15,- per stuk. Check it out!

#1. Geen koude oren met deze muts! Verkrijgbaar bij Hema in diverse kleuren, maar wij vonden dit okergele exemplaar wel kek. Kosten? Slechts €8,-!

#2. Wie zegt dat sokken altijd maar zwart of wit moeten zijn? Juist! Een beetje vrolijkheid kan echt geen kwaad in de donkere dagen voor kerst. Je koopt deze Happy Socks voor €9,- bij de Bijenkorf

#3. Mannen en voetbal: altijd een goede combinatie! Wat dacht je van het boek 'Ik, Zlatan' van Zlatan Ibrahimovic? In 'Ik, Zlatan' (€12,50) vertelt Ibrahimovic openhartig zijn levensverhaal van straatjongen in een immigrantenwijk tot superster in de Champions League, van Malmö tot Amsterdam, van voetballen bij Ajax tot AC Milan. 

#4. Nog zo'n fijn exemplaar van Hema, maar dan een sjaal! Geschikt om zowel netjes als casual te dragen. Voor €9,- is 'ie te koop. 

#5. Geef eens een cadeau waar je zelf ook van kunt genieten, wat dacht je van een fles prosecco? Drink 'm op met Sinterklaas of bewaar de fles tot kerst. Je koopt deze prosecco voor €7,99 bij Gall & Gall

Reageer