Where lifestyle meets finance
Stel Verdiende
Geld | investeren | inspiratie

Dit stel verdiende ruim 10 miljoen in 9 jaar tijd en zo deden zij dit

Soms kom je op internet van die verhalen tegen waarvan je denkt: had ik maar… Zo las ik onlangs het verhaal van de Australische Scott en Mina. Zij hadden in 2007 een bedrag van bijna 16.000 dollar bij elkaar gespaard en anno 2016 staat de teller maar liefst op een vermogen van ruim 10 miljoen dollar. Hoe de twee het geld bij elkaar gekregen hebben? Je leest het hieronder!

Scott_and_Mina_ONeill.jpg#asset:24666

Geen spannende start-up, maar sparen en investeren in vastgoed

In tegenstelling tot veel twintigers die rijk worden van een succesvolle start-up, heeft dit stel het geld bij elkaar gekregen door te sparen en te investeren in vastgoed. In 2010 was er genoeg gespaard om een eigen huis te kopen. Weliswaar met een aanvullende lening, maar toch. En in plaats van zelf in het huis te gaan wonen, besloten Scott en Mina om het huis te verhuren. Met de huuropbrengst kochten ze vervolgens weer een ander huis dat ook verhuurd werd. Je raadt het al: zo begon het vastgoed-avontuur en inmiddels zijn er 25 woningen in het bezit, goed voor een vermogen van ruim 10 miljoen dollar. En dan zijn Scott en Mina nog maar 28 en 29 jaar oud… 

Inspiratie

Wat mij betreft is dit voorbeeld een mooie bron van inspiratie. Ik weet dat investeren in vastgoed een interessante optie kan zijn en zoals dit voorbeeld laat zien, is het dus ook voor normale mensen mogelijk. Of het in Nederland haalbaar is? Ik weet het niet. Voorlopig geeft het mij stof tot nadenken wat mijn spaarcenten betreft. En dat is vast één stap in de goede richting, toch?

Hoera, ons boek 'De Financiele Detox' ligt nu in de winkels. Bestel jouw exemplaar via bol.com!

Reageer