Where lifestyle meets finance

Mijn naam is Maaike Verhoef, ik ben 39 jaar en woon in het bourgondische Breda. De afgelopen 15 jaar heb ik gewerkt als hypotheekspecialist, waarvan de laatste 11 jaar voor Eigen Huis Hypotheekservice (een onderdeel van Vereniging Eigen Huis). Sinds 2014 mag ik naast mijn dagelijkse werkzaamheden ook de secretaris zijn van de Nederlandse Vereniging van Hypothecair Planners. 

Recent ben ik gestart met mijn eigen financiële adviespraktijk. Als deskundig en gedreven adviseur wil ik van betekenis zijn voor mensen die een woondroom hebben of mensen die graag inzicht willen krijgen in hun bestaande en toekomstige financiële situatie. Mijn praktijk draagt dan ook de toepasselijke naam AdviesMetMint; Advies Met Meer Inzicht Naar Toekomst. 

Een hypotheek is misschien wel de belangrijkste en grootste financiële beslissing in je leven en is dus een belangrijk moment om goed naar de totale financiële situatie nu en in de toekomst te kijken. Samen met mijn klanten loop ik de financiële keuzes door zodat mijn klanten zelf goed financieel inzicht krijgen in hun situatie. Laagdrempelig advies waarbij je al je vragen durft en kunt stellen. Alleen wanneer je financieel inzicht hebt kun je zelf goede keuzes maken die passen bij jouw wensen en situatie met als resultaat genieten van een onbezorgde financiële toekomst. 

Nu ik mag meewerken aan de rubriek Ask de Expert van How 2 Spend It kan ik op een leuke manier vragen beantwoorden. Heb je vragen over de aankoop van een eerste of volgende woning of over je bestaande hypotheek, stel ze mij gerust! Maar ook vragen over je financiële situatie en je financiële situatie bij trouwen, samenwonen, echtscheiding/einde relatie zijn vragen waar ik je bij kan helpen.

Heb je een vraag voor mij? Ik help je graag!

   

Stel je vraag aan deze expert

Het is persoonlijk, digitaal en... (ook heel fijn) het is gratis!