Where lifestyle meets finance
Stocksy Txp5Da52Dde Ktd100 Small 191977
Werk | solliciteren | cv

Maak indruk met je cv

Als je op LinkedIn of een vacaturewebsite de baan van jouw droom voorbij ziet komen, is de kans groot dat je niet de enige bent die hierop solliciteert. Soms is het zelfs zo dat er meer dan 200 sollicitanten reageren op een vacature en zie dan maar eens op te vallen tussen de rest. Een origineel cv zou je hierbij kunnen helpen, zonder dat je tekort doet aan de inhoud ervan. Hoe? Wij verzamelden 5 inspirerende voorbeelden voor je!

Super Mario

Wie kent Super Mario niet van vroeger? Robby Leonardi gebruikte zijn jeugdidool als inspiratie voor zijn interactieve cv. Benieuwd naar het resultaat? Je ziet het hier

Maak je eigen glossy

Jolien maakte de switch vanuit het onderwijs naar de marketing-communicatie branche. En tja, zie dan maar eens op te vallen! Zij deed het met haar eigen glossy

Help Niek uit de WW

In juni 2013 belandde multimedia vormgever Niek in de WW. Hij bedacht hier een creatieve oplossing op en lanceerde zijn eigen website 'Help Niek uit de WW'. Niek viel op door zijn humor, was te gast in televisieprogramma's en heeft de baan van zijn dromen gevonden. 

Gebruik veel kleur

Oke, je hoeft niet altijd een website te maken, je kunt ook gewoon opvallen met kleurgebruik. Zo pakte Ana uit Portugal dit op. 

Maak een infographic

Je kunt natuurlijk ook een hele aansprekende infographic over jezelf (laten) maken. Hier vertel je puntsgewijs in wie je bent en wat je zoal gedaan hebt. Vormgever Menno maakte er iets moois van, je ziet het resultaat hier.  

Reageer