Where lifestyle meets finance
Rich Kids
Instagram | Rich kids

Kijk mee in het leven van de rich kids van Instagram

Drie weken op de camping in Zeeland of zeven dagen naar Ibiza? En jij dacht dat jij moeilijke keuzes moet maken in je leven. Allemaal peanuts vergeleken bij de keuzes die de rijken van deze wereld elke dag weer moeten maken. De Bahama’s of St. Barth, een jacht of een jet, Louis Vuitton of Gucci? Gelukkig voor ons delen ze hun zware, zware leven op Instagram. Take a peek into the fabulous life of the rich kids of Instagram.

Andrew Warren @adwarren

Andrews opa was een modemagnaat, zijn vader een vastgoedmagnaat. Geld is dus geen issue. Op Instagram pronkt de 24-jarige Andrew met zijn exclusieve feestjes en beroemde vriendinnen die hij naar verluidt zorgvuldig uitzoekt. Zo behoren onder anderen Kyra Kennedy (de dochter van Robert Kennedy) en Gaïa Matisse (de achterkleindochter van de Franse schilder Henri Matisse) tot zijn squad. Net als ...

Tiffany Trump @tiffanytrump

Need we say more? Tiffany is een van de dochters van Donald Trump. Al is ze niet door hem opgevoed, gebrek aan geld heeft ze nooit gehad. Haar Instagram staat vol kiekjes van Tiff in prachtige jurken, vakanties op bountyeilanden en zorgvuldig gestylde shoots.

Verder lezen: Denk groot & word rijk – Het advies van Napoleon Hill

Jack Siebert @jacksiebert

Als je ouders bekende gezichten zijn in Hollywood, kan het haast niet anders dan dat je zelf ook de lifestyle of the rich and famous hebt. Jack leeft het goede leven en wrijft dat in de neus van eenieder die door zijn Instagramfeed scrollt. Jack tussen de mooie vrouwen in bikini. Jack op een jetski. Jack op het strand. Jack op een fancy feestje. Jack aan een sjiek diner. Jack … hoe lang moeten we nog doorgaan?

Met je eigen helikopter heel Italië rondreizen of een roze Porsche met je naam op het nummerbord. Als je Princess heet, is niets je te gek.

Zac Rothman @zacrothman

De 28-jarige Zac heeft mazzel dat zijn ouders flink wat geld hebben verdiend in de horeca, want hij lijkt behoorlijk gewend te zijn aan het jetset leven. Via zijn Instagramprofiel volg je zijn reizen van Dubai naar de Maledieven naar L.A. en weer door naar Hawaii. ‘When life gives you rain, fly away’, schrijft hij onder een van zijn foto’s. Zou dat de reden voor zijn reislust zijn?

Lyla Dumont @lylastbarth

Als je haar Instagramfeed mag geloven, bestaat Lyla’s leven uit naakt over een perfect wit strand huppelen, feesten in haar bikini en massages krijgen. Oh ja, de 23-jarige Lyla (die op het idyllische eiland in de Caribische zee St. Barth woont) runt ook een modelabel met haar moeder. Gelukkig weet Lyla wel dat ze erg bevoorrecht is, getuige de hashtag #1percenter.

Timothy Drake @thetimothydrake

Zijn familie vergaarde een vermogen in de diamantbusiness, dus de 23-jarige Timothy heeft nog nooit een dag in zijn leven gewerkt. Gelukkig is Timothy ook de beroerdste niet en deelt hij via Instagram met liefde zijn merkkleding, parfum van 2 ton per fles, 15 jaar oude Dom Perignon en skitripjes naar Aspen. (Psst, het gerucht gaat dat de kleine Tim al sinds zijn 14e botox gebruikt! Zou het?)

Verder lezen: Aantal vrouwelijke miljardairs stijgt fors

Princess Violago

Met je eigen helikopter heel Italië rondreizen of een roze Porsche met je naam op het nummerbord. Als je Princess heet, is niets je te gek. Deze dochter van een rijke Filipijnse zakenman reist de hele wereld over en neemt het er overal flink van. Haar favoriete hashtag? #lifesgreat.

Rich Kids of Instagram @richkidsofinstagram

Zin om door random privéjets, overpriced champagne en onbetaalbare auto’s te scrollen? Kijk dan eens op de account Rich Kids of Instagram. Zij hebben alvast de meest extravagante plaatjes voor je verzameld. Voor de liefhebber: er bestaan allerlei spinoffs, zoals @richkidslondon, @richkidsofdubai en @richkidsofturkey.

Reageer