Where lifestyle meets finance
Spender 3 Is Een Feit
Ondernemen | Spender

Spender #3 is een feit!

Yes, het is zover! Vanaf nu kun je de nieuwste Spender, hét online magazine van How 2 Spend It, lezen. Deze uitgave staat volledig in het teken van ‘ondernemen’. Ben jij (startende) ondernemer, wil je voor jezelf beginnen of wil je gewoon inspiratie opdoen rondom het thema ‘ondernemen’? Dan mag je deze nieuwste Spender zeker niet missen. 

Inspirerende vrouwen aan het woord

Ook in deze editie hebben we weer een aantal inspirerende dames weten te strikken en hen tijdens een interview het hemd van het lijf gevraagd over ondernemen. Wat dacht je van zakenvrouw Deniece von Harras, juriste en fotograaf Charlotte Meindersma en tassenontwerpster Denise Roobol?

Praktische tips voor ondernemers

En naast de interviews, kom je in Spender ook van alles te weten over zaken die met ondernemen te maken hebben. Van tips die je tijdens een netwerkborrel kunt toepassen tot het combineren van een vaste baan met freelance werkzaamheden. Daarnaast geven Joëlla en Nathalie, ondernemers én oprichtsters van How 2 Spend It, je ook 5 tips voor het succesvol starten van een eigen bedrijf.

Kortom: deze Spender moet je gelezen hebben! Wij hebben dit nummer met heel veel liefde voor je gemaakt, we hopen dan ook dat je het met veel plezier zult lezen. Wil je tips of opmerkingen met ons delen? Laat dan een reactie achter onder dit bericht.

Spender #3 kun je hier downloaden.

Veel leesplezier!

Reageer