Where lifestyle meets finance
H2 Si Promo Spender5 Lr Kopie
Spender | Kids | Geld

Spender #5 is een feit!

Wow, het is zover! Vanaf nu kun je de nieuwste Spender, hét online magazine van How 2 Spend It, lezen. Deze vijfde editie staat volledig in het teken van ‘KIDS’ en ‘GELD’. Ben jij moeder, wil je graag kinderen of heb je te maken met kinderen in je omgeving? Dan mag je deze nieuwste Spender zeker niet missen.

Inspirerende moeders aan het woord

Ook voor deze Spender hebben we weer een aantal inspirerende dames weten te strikken en hen tijdens een interview het hemd van het lijf gevraagd over het moederschap en financiën. Wat dacht je van duurzame mom Laura de Jong van de blog www.lauraenjames.nl of van Wendy Hansen van kledingwinkel en webshop Louen? Hoe geeft Laura invulling aan haar duurzame leven en hoe combineert Wendy het ondernemerschap met het moeder zijn en mode?

Kinderen en geld

En naast de interviews, kom je in Spender ook van alles te weten over zaken die met kinderen en geld te maken hebben. Want hoe bepaal je hoeveel zakgeld je aan je kind geeft? Hoe kun je sparen voor kinderen en hoe zorg je voor een juiste balans tussen werk en privé?

Kortom: deze Spender moet je gelezen hebben! Wij hebben dit nummer met heel veel liefde voor je gemaakt, we hopen dan ook dat je het met veel plezier zult lezen. Wil je tips of opmerkingen met ons delen? Laat dan zeker even je reactie achter onder dit bericht. Leuk om van je te horen!

Spender #5 kun jehier downloaden

Veel leesplezier!

Reageer