Onafhankelijk, actueel, positief

Wilt u graag samenwerken met How 2 Spend It en wilt u meer weten over wat we o.a. kunnen bieden? Download dan hier onze bedrijfspresentatie. 

DOWNLOAD

Wilt u eens van gedachte wisselen over wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Stuur dan een mailtje naar info@how2spendit.nl of neem telefonisch contact op met Joëlla (06-51 709 388) of Nathalie (06-14 211 352).

Samenwerken met How 2 Spend It kan op vele manieren

How 2 Spend It weet hoe je financiële onderwerpen aan de vrouw krijgt en is daardoor een aantrekkelijke samenwerkingspartner voor diverse branches. In dit portfolio ziet u al enkele voorbeelden. 

Bij een samenwerking kunt u denken aan sponsored content, advertorials, gezamenlijke projecten of campagnes en meer. We komen graag met u in contact via info@how2spendit.nl om de mogelijkheden te bespreken.

Lees meer Contact

WORKSHOPS

De workshops van How 2 Spend It prikkelen uw doelgroep om aan de slag te gaan met hun financiën of inspireren hen om anders met het onderwerp om te gaan. De workshops worden bovendien gemiddeld beoordeeld met een cijfer boven de 8.

Bekijk ons workshopmenu, staat de workshop die u voor ogen heeft niet in ons workshopmenu? Wij ontwikkelen regelmatig workshops op maat zo een specifieke doelgroep en/of onderwerp te kunnen bereiken. Neem dus gerust contact met ons op. 

Lees meer Contact

HOW 2 SPEND IT ALS SPREKER

How 2 Spend It wordt vaak gezien als inspiratiebron, zowel voor vrouwen als voor de zakelijke markt. Voor de vrouwen zelf spreken we vaak over ondernemerschap en/of over financiën. In de zakelijke markt spreken we meer over hoe zij de doelgroep ‘vrouwen’ beter kunnen bereiken. 

Lees meer Contact

Bekijk hier ons volledige portfolio

WILT U ADVERTEREN OP DE WEBSITE OF DE SOCIAL MEDIA VAN HOW 2 SPEND IT? OF BENT U GEÏNTERESSEERD IN EEN ANDERE VORM VAN SAMENWERKING?

We komen graag met u in contact via info@how2spendit.nl.

Wij zijn er trots op met de volgende partijen te hebben gewerkt: