Where lifestyle meets finance

In 2014 hebben we het eerste Girls Just Wanna Have Funds event georganiseerd in opdracht van Nationale-Nederlanden. De vraag die hierbij centraal stond was: hoe zorgen we dat we de doelgroep ‘vrouwen’ ook inspireren om met hun pensioen aan de slag te gaan tijdens de Pensioen3Daagse?

How 2 Spend It heeft een concept bedacht waarin we het volgende hebben georganiseerd:

1. Zakenlunch met stakeholders, zoals pensioen hoogleraar Fieke van der Lecq, om de vraag te behandelen: hoe brengen we pensioen aan de vrouw?

2. Straatinterviews met diverse vrouwen waarin we hen vragen stelden over hun financiele later. Deze video komt ook terug in het event-magazine, zie punt 4.

3. Een avondprogramma met 75 vrouwen die deel konden nemen aan 1 van de 3 workshops die te maken hadden met nadenken over je financiele later. 

4. Het maken van een inspirerend magazine van de gehele dag die we op social media hebben verspreid om nog meer bereik te genereren. Lees hem hier

De dag werd beoordeelt met een 8 en veel vrouwen die in de enquête aan hebben gegeven vaker een dergelijk evenement te willen bijwonen over een financieel onderwerp. 

Ik wist niet dat pensioen ook zo leuk kon zijn!
Deelnemer Girls Just Wanna Have Funds event 2014

Ook hebben diverse vrouwen na afloop vragen gesteld over hun pensioen aan Nationale-Nederlanden. 

Tot slot, heeft ook Wijzer in Geldzaken (van alle evenementen in het land dit evenement uitgekozen om een video-verslag van te maken. U ziet dit in onderstaande video.